General Mobile 4G İçin Marshmallow Yayınladı !!


Google , Android 6.0’ı Nexus cihazlarına dağıtmaya başlamıştı. Google Android One projesi kapsamındaki telefonlara da güncelleme gelmeye başladı. Android One projesi dahilinde olan General Mobile 4G telefonuna da Android 6.0güncellemesi verilmeye başlandı.

General Mobile firması, güncellemeleri erken ulaştırmasıyla ünlü olmuş durumda. Firmanın yaptığı başarılı güncellemeler ve verilme süreleri kullanıcılar tarafından da takdir topluyor. Şimdi ise söz konusu General Mobile 4G için güncellemenin dağıtımına Google tarafından başlandığı firmanın Facebook sayfasında ilan edildi.

Daha iyi RAM ve pil kullanımı, daha stabil bir arayüz, yeni uygulama izinleri ile beraber daha birçok yeniliğin yer aldığı güncellemeyi kurmak için General Mobile 4G sahipleri Android 6.0 Marshmallow“Menü>Ayarlar>Telefon Hakkında ”Sistem güncellemeleri” adımlarını izleyerek kontrol edebilir.

Bu arada değinmekte fayda gördüğümüz diğer nokta ise şu: Eğer General Mobile Discoverysahibi iseniz bu güncellemeyi maalesef alamayacaksınız. Yine resmi General MobileFacebook hesabından yapılan açıklamada güncellemenin sadece 4G modeli içerdiği veDiscovery modeli için 4.2.2 güncellemesinin son güncelleme olduğu belirtildi.



0 comments:

Post a Comment